Звана вечеря "Маланчин Святвечір" з Євгеном Клопотенком та Ніком Лисицьким
На Маланку легенди стають частиною вечері!
26 грудня зустрічаємося на останню в 2024 році звану вечерю — Маланчин Святвечір. Шеф Євген Клопотенко та письменник Нік Лисицький збираються знову, щоб розповісти про традиції Маланки та відтворити смаки цього свята.
У меню від шефа — унікальний сет із 7 страв у супроводі українського вина і коктейлю від бар-менеджера "Полтави" Сергія Теплюка. Натомість Нік Лисицький, популяризатор української міфології, автор книги "Кий і морозна орда", розповість про те, як наші предки святкували Маланку, які легенди цього свята збереглися і як їх оживити у сьогоденні.
Частину коштів з проданих квитків скеруємо на донат проєкту «Щедрик» фонду «Діти героїв».
Київ, ресторан Полтава
2350 ₴