проєкт Качана каша

Готуємо для працівників:

Кохавинська папірня
Євген Клопотенко

Ми готуємо кращі українські страви на щодень для працівників великих підприємств по всій Україні: 

  • Готуємо і доставляємо на робоче місце: в ланч боксах, сервіруємо лінію роздачі або наші обіди тривалого зберігання 'Куліш'
  • Зберігаємо час: не треба шукати заклад для обіду і довго чекати своє замовлення
  • Різноманітне меню: 100+ рецептів від відомого шефа Євген Клопотенка
  • Дотримуємось стандартів безпеки харчування
  • Підсилюємо репутацію підприємства: коли людина смачно поїсть, то вона щаслива, а коли вона щаслива, то і працюється краще
Євген КлопотенкоЄвген Клопотенко

Меню

  • Бограч

    закарпатський м’ясний суп

  • Вилківська юшка

    рибна, з томатами та перцем

  • борщ м’ясний

    червоний борщ, смажена підчеревина

  • борщ полтавський

    зі сливою, трошки солодкуватий

  • борщ одеський

    з рибою та соліннями (томатами та капустою)

  • товчанка

    пюре з квасолі, картоплі та маку

  • банош

    каша з кукурудзи зі смаженими грибами та цибулею

  • пшениця з овочами

    готуємо як плов, але з цілого зерна пшениці

  • шпундра

    тушковані овочі зі свининою та буряком

  • верещака

    запечена свинина у квасі

  • рибні січеники

    з тушкованою картоплею

  • салат з томатів

    та ароматна олія