pесторан 100 років тому вперед
Перейти на сайт ресторануМи відчинились 20 березня 2019 року на місці, де почалась історія Києва: на пагорбі біля Десятинної церкви. Місце нашої енергії і сили!
Вже роками командою ми вивчаємо рецепти і звичаї приготування їжі, які передаються поколіннями: ми зберегли в українській кухні традиції наших предків, але пропустили через свій сучасний досвід.
Наші страви – на 100% з українських продуктів
Українська земля особлива: енергія наших людей, їхня любов, сила і чорнозем, подібного якому ніде немає. Україна розказує свою унікальну історію через ці продукти: через закарпатську бринзу та південний сонячний кавун, подільський капусняк та поліський куліш, дніпровську рибу та наддніпрянські верґуни з донецькою сметаною, галицьку каву та буряковий квас, миргородське сало, фруктовий дистилят, мед та продукти бджолярства, зіньківську ковбасу та полтавські галушки.