бар-ферма Інші
Теперішній сепарації бару «Інші» передувала така собі «репетиція», коли на початку року в бістро «Інші» організували невеличку попап-кімнатку з неповним графіком, обмеженою кількістю посадкових місць та експериментальними коктейлями. Експериментальне дало позитивний результат, кімнатка стала затісною, бар остаточно відокремився від бістро.
Ферма
Ядрова річ бару «Інші» — ферма. Навесні під Києвом з’явився шматочок землі, де на українських ґрунтах почали вирощувати українську продукцію, виводити нові/ маловідомі сорти барабольки-кукурудзки, а також томатів, часнику, пастернаку, огірків, горіхів, перцю… Тут сповідується філософія абсолютної турботи про те, що родиться: знання, де і як воно зростає; розуміння, як ми своїми руками й думкою до цього безпосередньо докладаємося. Ферма та бар працюють в симбіозі, не дорівнюючи одне одному. Бар не є фермою, але дух її однозначно відчувається під час відвідин.
Саме ферма робить бар «Інші» — іншим: нам надважлива присутність українського продукту в кожнісінькому коктейлі
Горо́дина
Місія бару «Інші» — проамбасадорити використання фермерського локального продукту не тільки в стравах (це вже стається), але й у напоях. На нашу думку, овочі мають набагато ширший потенціал, ніж просто бути інґредієнтами страв та/чи закусками до напитків. Овочі, а також фрукти, ягоди, зелень, різні види грибів можуть бути самими напитками! Так, коктейлі стають для горо́дини простором, де вона може повноцінно солювати, мати головну партію, відкривати нові грані смакового, п’яни́ти, свіжи́ти.