Ніч перед Різдвом: 12 страв від Євгена Клопотенка

Ніч перед Різдвом: 12 страв від Євгена Клопотенка

5350

5525 г

— Перетерті синенькі з печі зі сиром (235 г) — Крем із печеного сома з квашеним виноградом (165 г) — Волинська капуста (335 г) — Крем з квасолі-яськи та білих грибів (255 г) — Квашення з урожаю нашої ферми (250 г) — Салат з нашої городини (290 г) — Салат із печеними яблуками і зеленими томатами (185 г) — Пиріг з картоплею та лісними грибами (600 г) — Запечений сом з яблучним соусом (2100 г) — Картопляний буришник з ароматною бринзою (300 г) — Різдвяна кутя з халвою (310 г) — Святечний хліб з маком (500 г) — Узвар (2 л)